بچه ها بیشتر از یک ماه در محاصره دشمن قرار گرفتند و برای اینکه مردم روستا از عدم وجود آذوقه رزمندگان با خبر نشوند بچه ها سی روز قبل از ماه رمضان روزه گرفتند و این در شرایطی بود که ما برای سحر و افطار غذای مناسبی نداشتیم .
|
به گزارش خبرگزاری دفاع مقدس، سردار رادان جانشین فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در حاشیه مراسم گردهمایی فرماندهان غرب و شمال غرب کشور در گفتگویی اختصاصی با خبرگزاری دفاع مقدس ضمن آرزوی قبولی لحظات عبادی همه ایرانیان در ماه بندگی خدا به دلایل حفظ روحیه معنویت در بین رزمندگان دوران دفاع مقدس پرداخت .
وی گفت: اشخاصی که امروز گرد سپید روزگار بر چهره هایشان نقش انداخته است، به عنوان رزمنده و فرمانده دفاع مقدس پیش روی شما جوانان به ذکر خاطره می پردازند روزگاران دفاع مقدس جوانانی رشید و غیرتمندی بودند که در میادین جنگ و جهاد به عنوان فرمانده گردان، فرمانده عملیات، فرمانده سپاه، فرمانده تیپ و فرمانده یگان خالصانه و بدون هیچ چشم داشتی لبیک گویان به ندای امام و مقتدای خویش در برابر جهان کفر جانهایشان را بر کف دست گرفته بودند و جان افشانی می کردند.
رادان در ادامه گفت: دور هم جمع شدن این رزمندگان باعث تجدید خاطره از روزهای دفاع و هم گرامی داشتی از خاطرات بچه هایی است که رفتند و شهید شدند، در حقیقت می توان گفت این دوستان ما که امروز در این مکان جمع شده اند یادگاران و جاماندگان از دوستان شهیدمان هستند.
وی با اشاره به بالا خواندن درجه و مقام شهید افزود: بهترین آرزویی که می توانم برای دوستانم داشته باشم این است که آخرین لحظه عمرشان ختم به شهادت شود، حیف این رزمندگان است که در بستر از دنیا بروند.
جانشین فرماندهی نیروی انتظامی با اشاره به دلیل وجود انسجام رزمندگان دفاع مقدس بیان داشت: در آغاز دوران جوانی، این افراد که بهترین لحظات عمرشان بود؛ با تحمل تمام سختی ها و وحشتناکترین فجایع انسانی در کنار هم بوده اند و روزگاران سپری کرده اند و همدیگر را حمایت می کرده اند از یکدیگر درس اخلاق و ادب و زندگی یاد می گرفتند و به یکدیگر عشق می ورزیدند.
وی در ادامه گفت: این بچه هایی که در این محافل ها جمع می شوند زمانی که به منطقه عملیاتی آمدند آنقدر جوان بودند که هنوز موی صورتشان بیرون نیامده بود اما من خدا را شاهد می گیرم بعد از اینکه از کردستان رفتند موی صورتشان سفید شده بود. پس نتیجه این معادله به سادگی به دست می آید کسانی در آن وضعیت و شرایط سختی در کنار همدیگر بودند اکنون طبیعی است که نمی توان آن روزها را فراموش کنند و زمانی که همدیگر را می بینند مهربانانه و عاشقانه همدیگر را در آغوش می گیرند و ابراز محبت می کنند.
سردار رادان با اشاره به معنویت در جبهه ها در ماه رمضان ادامه داد: رمضان در کردستان و مخصوصا وقت عملیات ها حال و هوای خاص خودش را داشت.
وی گفت: پایگاهی را در عمق ضد انقلاب تسخیر کردیم و در آن منطقه مستقر شدیم، ایام عملیات مصادف بود با نزدیک شدن به ماه رمضان، بچه های رزمنده یک شب منطقه را تسخیر کردند به دلیل حساسیت منطقه و شکست سخت ضد انقلاب پاتک های از سوی دشمن بر منطقه صورت گرفت، بچه های ما به دلیل عدم شناخت از منطقه هنور در سنگر مستقر نشده بودند و در بعضی از منازل تخلیه شده پناه گرفته بودند، ضد انقلاب تلاش زیادی برای بازپس گیری منطقه انجام داد که به دلیل جان فشانی های بچه های ما موفق نشدند.
وی در ادامه با اشاره به وضعیت روزه داری در کردستان افزود: یک انبار بسیار کوچکی داشتیم که جیره غذایمان را در آن ذخیره می کردیم که مقدار آن هم بسیار اندک بود ضد انقلاب انبارمان را شبانه به آتش کشید و از محل عقب نشینی کرد، به دلیل بارش سنگین برف در منطقه راه های عبور و مرور نیز مسدود بود و در واقع راهی برای رساندن آذوقه وجود نداشت، شرایط جوی هم به گونه ای بود که حتی هلی کوپتر هم توانایی پرواز در منطقه را نداشت.
جانشین ناجا ادامه داد: بچه های ما بیشتر از یک ماه در محاصره دشمن قرار گرفتند و برای اینکه مردم روستا از عدم وجود آذوقه رزمندگان با خبر نشوند بچه های ما سی روز قبل از ماه رمضان روزه گرفتند و این در شرایطی بود که ما برای سحر و افطار غذای مناسبی نداشتیم . این شرایط به گونه ای بود که وقتی ماه رمضان آغاز شد، بچه هایمان توان برای روزه گرفتن نداشتند
شهید رحمتی پس از چهل روز از محاصره زمانی که متوجه وضعیت آذوقه و محاصره ما شد با تلاش فراوان معبری را برای رساندن کمک به ما باز کردند که اواسط رمضان آذوقه برای نیروهای ما رسید.بهترین و خاطره انگیز ترین ماه رمضان زندگی ام در ان ایام سپری شد.